Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

VÄLKOMMEN SOM KUND

HOS OSS


Vi kan hjälpa dig oavsett om du är privatkund eller företagskund

PRIVATKUND

Syntolkning av bild: Ett färdigt installerat kök. Köket är midnattsblått med kopparbeslag på luckorna. Köket är format som ett U. Golver är ljust trä och väggarna beigesand färgade.

För dig som vill anlita oss privat


Durgé Byggnads AB kan göra det mesta hemma hos dig från små snickerijobb till totalentreprenad vid större projekt nyproduktion och ombyggnationer.


För oss är det viktigt med god kommunikation så att du som kund känner dig delaktig och välinformerad.


Du som privatkund kan begära in offert från oss. Vi erbjuder både fasta priser eller löpande timpris.


Rot-avdrag: när du anlitar våra tjänster så kan rotavdrag vara ett sätt att få ner arbetskostnaden för dig som privatperson. Om du har rätt att göra rotavdrag kan du läsa mer om här: Länk.


Total entreprenad med oss Durgé Byggnads AB innebär att vi tillsammans med våra underentreprenörer ser till att alla olika hantverksgrupper kommer in i rätt ordning under byggprocessen. I samarbetet med underentreprenörer är nyckelfaktorerna kvalité, effektivitet och flexibilitet.


Mindre om- och tillbyggnader vid renovering av kök eller badrum som kräver många olika hantverkgrupper så kan vi hjälpa till med våra samarbetspartners så att du som kund får en helhelts lösning.

FÖRETAGSKUND

Nya kontor, nya lokaler? Behov utav renovering?

Durgé Byggnads AB har stor vana att etablera och omställa butiker, stora företagslokaler och utför servicearbeten.


Syntolkning av bild: Hoppknöglat papper som illusterar jorden. Runt jordens yta har det målats kulturhistoriska byggnader med svart penna. Det är bland annat: Big Ben -London, Colussem - Rom, Eiffeltornet - Paris, TajMahal - Veranassi. Sydney Opera House.

Bli företagskund hos oss


Som företagskund hos Durgé Byggnads AB har du en personlig kontakt som ger dig råd och vägledning i projekten. Vi hjälper dig också att planera dina projekt.


När det sedan är dags för projektetstart håller vi i kommunikationen med underentreprenörer samt leverans direkt till bygget.


Vi vill att det ska vara bevkämt för dig att anlita oss. Total entreprenad med oss Durgé Byggnads AB innebär att vi tillsammans med våra underentreprenörer ser till att alla olika hantverksgrupper kommer in i rätt ordning under byggprocessen. I samarbetet med underentreprenörer är nyckelfaktorerna kvalité, effektivitet och flexibilitet.


Mindre om- och tillbyggnader vid renovering av butiker eller lokaler gör vi det här tillsammans med er för att det ska gå så smidigt som möjligt. Vi har god erfarenhet att arbeta i pågående drift/verksamhet, kring logistik och smidighet. Lyhördhet och respekt för pågående verksamhet.